Å være fullmektig

Vegar er advokatfullmektig og er tilknyttet Bing Hodnelands faggrupper for IT & Media og Fast Eiendom & Entreprise. Han jobber hovedsakelig med medierett, herunder opphavsrett, markedsføringsrett og personvernspørsmål, men også med fast eiendom.

vwa«Etter endt studieløp høsten 2015 ønsket jeg en stilling som advokatfullmektig i et firma hvor jeg ville få varierte arbeidsoppgaver og faglig dyktige medarbeidere jeg kunne lære av. Siden jeg allerede hadde vært praktikant  og hatt skriveplass hos Bing Hodneland, visste jeg at dette firmaet ville innfri mine kriterier. Bing Hodneland er stort nok til at man blir involvert i alle stadier av prosessen og får tett oppfølging i sakene man jobber med.

Hverdagen som fullmektig i Bing Hodneland er variert, og jeg har fått muligheten til å jobbe med saker på flere ulike rettsområder. Det er lærerikt og nyttig å få anledning til å arbeide innen flere fagfelt, samtidig som man bygger kompetanse på de rettsområdene man er mest interessert i.

I tillegg er det et veldig godt sosialt miljø i firmaet. Alle kjenner hverandre, og vi arrangerer sosiale sammenkomster gjennom hele året. Dette gjør Bing Hodneland til et supert firma å jobbe i – både faglig og sosialt.»