Ny partner i Bing Hodneland advokatselskap DA

Vi har gleden av å meddele at advokat Rune Andersen fra 1. mars 2015 er tilbake som partner i våre avdelinger for Skatt & Avgift og Selskapsrett & Transaksjoner.
rua

Med advokat Rune Andersen med på laget styrker vi ytterligere vår satsning på Skatt & Avgift og Selskapsrett & Transaksjoner.

Rune Andersen var partner i Bing Hodneland advokatselskap DA fra 2009 til 2012. Da forlot han oss for å jobbe en periode i sin fødeby, Kristiansand. Han vil heretter arbeide en dag i Kristiansand og resten av uken fra vårt kontor i Oslo.

Rune Andersen har 15 års erfaring med juridisk arbeid innen personbeskatning, selskapsbeskatning, internasjonal skatterett, klagebehandling, selskapsrett/transaksjoner og merverdiavgift. Han har 5 års erfaring fra Skatteetaten, 5 år som advokat i Schjødt, 2 år som advokat/partner i advokatfirmaet Tofte og 3 år som partner i Bing Hodneland. Han har erfaring fra styreverv, er en flittig artikkelskriver og en mye benyttet foreleser i skatterett, selskapsrett og merverdiavgift.

Vår avdeling for Skatt & Avgift teller nå 4 partnere og avdelingen for Selskapsrett & Transaksjoner vil nå bestå av 7 partnere. Bing Hodneland advokatselskap har dermed ytterligere styrket sin kompetanse innen disse spesialområdene.

Advokat/partner Rune Andersen kan treffes på:

T:+47 23 31 59 90
M:+47 93 42 79 65
E:rua@binghodneland.no