Karriere

GODT ARBEIDSMILJØ

Det er de gode medarbeiderne og deres evne til å utnytte og utvikle sin høye kompetanse i samarbeid og i et godt arbeidsmiljø, som gjør oss til et godt advokatfirma for våre klienter. Derfor er det også viktig for oss å rekruttere de rette menneskene og tilby dem et arbeidsmiljø hvor de kan videreutvikle sine egenskaper. Vi er derfor til enhver tid opptatt av å komme i kontakt med nye, dyktige mennesker som ønsker å bli advokater og utvikle sin kompetanse i vårt fagmiljø.

STUDENTER

Praktikantopphold: Vi har til enhver tid en praktikant i fireukers-perioder, som får et skreddersydd opphold ut fra interesseområder. Vi oppfordrer interesserte til å søke fra starten av 3. avdeling, med sikte på et opphold fra 4. avdeling. Send søknad til student@binghodneland.no.

Skriveplass: Hvert semester tilbyr vi skriveplass til en student som skriver innenfor ett av våre satsningsområder. Skriveplassen inkluderer kontorplass, gratis lunsj i kantinen, deltakelse på våre faglige og sosiale aktiviteter, faglig veiledning (i tillegg til veiledning fra fakultet) og mulighet for traineeopphold ved ønske. I tillegg vil studenten få tildelt egen Mac eller bærbar PC slik at vedkommende har friheten til å jobbe hjemmefra. Søknadsfrist er 15. april for høstsemesteret, og 1. oktober for vårsemesteret. Send søknad med CV og karakterutskrift til student@binghodneland.no.

Kveldssekretær/resepsjonister: Vi har til enhver tid ansatt 2-3 studenter som kveldssekretærer/resepsjonister. Vi oppfordrer studenter som går første og andre året til å søke. Send søknad til student@binghodneland.no.

Søknader (med CV og karakterutskrift) vurderes fortløpende.

Manuduksjoner: Vi arrangerer manuduksjoner hvert semester i ulike valgfag. Våre advokater foreleser i fag de har svært god erfaring innenfor, og illustrerer gjerne temaene med saker de selv har jobbet med. Slik får du et godt innblikk i hvordan det er å jobbe med faget i praksis. Forelesningene finner sted i våre lokaler på Fridtjof Nansens plass 4, rett ved Rådhuset i Oslo, og avsluttes gjerne med servering av mat og drikke.

ADVOKATFULLMEKTIGER

Hos oss blir du ikke en liten brikke i et større spill. Du får tett partneroppfølgning, kolleger som gjerne kollokverer og oppgaver der du er tett på sakene og klientene. Du får en gode muligheter til å spesialisere deg på områder der vi har tilgang på de mest spennende sakene, som krever både spisskompetanse og kreativitet. Våre advokater er jevnlig i retten, og som advokatfullmektig får også du god anledning til å prosedere saker. Søknader om stilling som advokatfullmektig vurderes fortløpende, og sendes til  jrh@binghodneland.no.

BH-AKADEMIET

Innimellom har vi ikke bare påfyll av mat og drikke i lunsjen, men også faglig påfyll. Vi holder jevnt gjennom året interne lunsj-seminarer hvor temaene omhandler alt fra advokatrollen i praksis til faglig innhold rettet mot de områder vi praktiserer innenfor.

Kontaktpersoner:

John Steffen GulbrandsenBenedicte LangfordJulie Rye-Holmboe